Slide One

Fabriek stockverkoop van grote merken
in kleine elektro en keuken artikelen

Chronostock is een distributiemerk dat slechts tijdelijke winkels opent voor een beperkte periode, variërend van 1 tot 6 maanden in leegstaande commerciële ruimtes.

Slide One
Slide One

Fabriek stockverkoop van grote merken
in kleine elektro en keuken artikelen

Chronostock is een distributiemerk dat slechts tijdelijke winkels opent voor een beperkte periode, variërend van 1 tot 6 maanden in leegstaande commerciële ruimtes.

Slide One
previous arrow
next arrow

Lagere prijzen

Waarom kopen tegen de volle prijs? Ideaal om geld te besparen, Chronostock biedt u grote merkartikelen die tot 50% goedkoper kunnen zijn dan in een grote winkelketen. U vindt er vooral elektrische producten of keukenartikelen van grote merken tegen gereduceerde prijzen. Altijd de beste koopjes bij Chronostock.

 

Kwaliteitsproducten

Al onze elektro hebben een garantie van twee jaar. Chronostock heeft met premium merken ervoor gekozen om te werken. De selectie van al onze producten gebeurt op basis van zeer strenge kwaliteitscriteria met leveranciers die zich inzetten voor de productie en distributie van kwaliteitsproducten.

 

Grote merken

Chronostock heeft ervoor gekozen om alleen te werken met grote merken van elektro en keuken artikelen. Moulinex, Tefal, Seb, Calor, Philips, Rowenta, Lagostina ….

Blender
Poele
Bouloire
Cafe poussoir
Seche cheveux
Fouet
Grille pain
Casserole
Expresso
Blender- Copie
Poele- Copie
Bouloire- Copie
Cafe poussoir- Copie
Seche cheveux- Copie
Fouet- Copie
Grille pain- Copie
Casserole- Copie
Expresso- Copie

News

Nieuwe winkel in Esch-sur-Alzette

Chronostock opent zijn nieuwe winkel in Esch-sur-Alzette, Rue de l'Alzette, 48 in L-4010 Esch-sur-Alzette.
Wij zijn open van maandag tot zaterdag van 10:00 tot 18:00.

 

Nieuwe winkel in de Tongerenstraat

Chronostock opent zijn nieuwe winkel in de Tongerenstraat. Wij zijn geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 18.30.

 

De Leuvense winkel verhuist

Helaas hebben we een brandstichting gehad in onze winkel in Leuven, dus de winkel is gesloten, maar we verhuizen naar dezelfde straat op nummer 76.

 

Nieuwe winkel in Rijsel

Chronostock opent zijn nieuwe winkel in Lille. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 19.00 uur.

2 jaar garantie

garantie

Al onze elektrische apparaten hebben een garantie van 2 jaar. Deze garantie dekt alle fabricagefouten. Uitgesloten van de garantie zijn alle schade die het gevolg is van onjuist gebruik, het laten vallen van het product of het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing.

Ga voor uw garantie naar onze website om de dichtstbijzijnde winkel te vinden of ga naar het tabblad garantie om uw verzoek tot activering van de garantie in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Bewaar uw gedateerde ontvangstbewijs dat u op het moment van aankoop hebt ontvangen (betalingsbewijs). Zonder deze kwitantie kunnen we de garantie helaas niet activeren. Er wordt geen terugbetaling gedaan, tenzij het artikel een defect heeft en het niet mogelijk is om het te vervangen. Anders U krijgt een waardebon voor de waarde van het product.

Over ons

Met meer dan 10 jaar ervaring, zijn we trots dat we de beste leveringskanalen hebben gevonden. Elk van onze aangekochte loten wordt op een zeer strikt manier gecontroleerd wat betreft herkomst, merk, werkingsgarantie en milieunormen. Sinds het begin van de vennootschap is het onze eerste opdracht om samen met onze klanten de beste prijzen te bieden voor de verschillende aangeboden merken.

Volg ons