CHRONO STOCK
Space partners fr be nl
Bienvenue Sales Inschrijving SAV Contacten Qui sommes-nous ? Chronostock in de pers
Verkoop
CHRONOSTOCK
Chronostock
Chronostock, de merknaam, is de specialist in het openen van tijdelijke winkels (van 1 tot 6 maanden maximum) in leegstaande commerciƫle ruimtes gelegen in het centrum van de stad waar merkartikelen tegen bodemprijzen verkocht worden. Toegankelijk voor iedereen, zonder toegangskaart of lidmaatschap.

Ons aanbod
Allerhande producten worden te koop aangeboden: huisinrichting, kleine huishoudtoestellen, decoratie, tafelbenodigdheden, welzijn, schoonheidsprodukten, wijnen en sterke drank, kleding ... Verscheidene grote merken zijn aanwezig. Deze nieuwe producten afkomstig van eindereeksen, overproductie of met oude verpakking, genieten van forse kortingen (-20% tot - 50%) in vergelijking met de traditionele verkooppunten. De electrische toestellen genieten van de garantie van de fabrikant.

Register
Indien U nog niet ingeschreven bent en U op de hoogte wenst gehouden te worden van de volgende openingen in uw buurt en te genieten van deze uiterst voordelige aanbiedingen, gelieve U in te schrijven in de rubriek 'inschrijvingen'.

Aanmelden voor nieuwsbrief
 
Aanmelden Nieuwsbrief
E-mail Teken
Nodig een vriend
Ongelofelijk prijzen
Komende over heel Belgiƫ - Veel openingen in uw buurt - Meld je nu aan!
Sitemap      Wettelijke bepalingen      Website : Fragmentek
CHRONOSTOCK / 1 PopUpStore BVBA , Berckmansstraat, 94 B-1060 Brussel - BTW : BE0826.350.720